Hoi!

Hier kun jíj lezen wat ik te bieden heb.

Het loopt allemaal niet zo lekker op dit moment in je leven om welke reden ook. Je hebt iemand nodig die dan naar je luistert, je helpt, met je meedenkt. Dat kan natuurlijk bij iemand die jij vertrouwt en kent maar niet iedereen durft dat goed of je doet dat liever niet……maakt niet uit waarom maar je wilt wél hulp.

Dan kan ik je misschien wel helpen want.....

...ik heb jarenlang gewerkt met jongeren die behandeld werden voor hun problemen door een psycholoog en/of psychiater. Ik ben ook docent Frans en Engels en therapeut. Daardoor kan ik vanuit verschillende invalshoeken met jou kijken naar je probleem. En samen met jou een oplossing zoeken. Ik kan me daardoor heel goed verplaatsen in jou, begrijp vaak snel wat het probleem is en kan je helpen te zoeken naar een oplossing.  Als er íets is wat ik geleerd heb de afgelopen jaren (van je leeftijdsgenoten!!!) is dat er áltijd een oplossing is. Je ziet alleen niet altijd zelf hoe of wat omdat je er midden in zit.

Wat heb ik je te bieden?:

Het is aan jou (en je ouders) om te kijken waar je behoefte aan hebt. Op de pagina "werkwijze" zie je hoe je kunt aanmelden. Als je onder de 18 bent gaat dat via je ouders, anders kun je zelf contact met mij opnemen.

Samen komen we er altíjd! En onthoudt: je bent het altijd waard!